22.01.2007

23 грудня 2006 року в Києві відбувся VI зїзд політичної партії “Вперед, Україно!”. З’їзд обрав головою партії Мусіяку Віктора Лаврентійовича, а також оновив склад Політичної ради партії, до якого уввійшли: Мусіяка Віктор Лаврентійович, Новіков Олег Володимирович, Луценко Сергій Віталійович, Петрівний Василь Михайлович, Мамчур Ігор Віталійович, Голіцина Марина Володимирівна, Матіїв Роман Іванович, Лук’янова Катерина Євгеніївна, Басараб Михайло Миколайович,Селіфонтьєв Сергій Іванович, Смик Олександр Іванович, Штурхецький Сергій Володимирович, Гримчак Юрій Миколайович, Зубарєва Марія Анатоліївна, Росса Володимир Романович, Толстоватенко Аліна Олександрівна, Семенов Володимир Григорович.

Того ж дня після з’їзду відбулося засідання Національної ради політичної партії “Вперед, Україно!”, на якому за пропозицією голови політичної партії “Вперед, Україно!” були обрані заступники голови партії та секретар Центрального виконавчого комітету. Першим заступниом голови політичної партії “Вперед, Україно!” став Новіков Олег Володимирович, а Петрівний Василь Михайлович, Лукянова Катерина Євгеніївна, Голіцина Марина Володимирівна, Гримчак Юрій Миколайович, Семенов Володимир Григорович обрані заступниками голови політичної партії “Вперед, Україно!”. Секретарем Центрального виконавчого комітету політичної партії “Вперед, Україно!” залишився Мамчур Ігор Віталійович.

23.12. 2006р